Vintersäsongen är här vilken sekund som helst och jag behöver uppdatera min garderob. Varje höst går jag loss och vill köpa stickade tröjor, varma halsdukar, snygga boots och så vidare. Tyvärr blir det många impulsköp som jag senare inte använder så mycket och i garderoben blir många plagg lagda på hög. Den här gången ska jag planera min shopping bättre och noga välja ut vilka plagg jag ska förälska mig i under årets kalla månader.

Varma vinterkläder

Jag brukar köpa mina kläder online. Som bloggare är det naturligt för mig att vara mycket på internet, och att sitta och shoppa hemifrån soffan är ju så smidigt! För att spara på miljön och inte bidra till många onödiga transporter gillar jag att göra en rejäl beställning från en och samma butik snarare än att handla från många olika. Idag har jag sett att många fina vinterkläder finns hos https://www.johnells.se/ så där tänker jag lägga min beställning. De har många av mina favoritmärken, såsom Kenzo, Dr. Martens, Filippa K och Parajumper. Alla dessa märken har varma och fina kläder som är perfekta för vinterns ruskväder.

Mina viktigaste inköp

De saker jag bara måste köpa i år är en rejäl vinterkappa samt ett par bra kängor. Dr. Martens är mitt favoritmärke när det kommer till kängor. De har bra kvalitet och det finns så många olika fina modeller. I år tänker jag satsa på en klassisk modell med mjukt foder.

Sedan behöver jag även en ny kappa då min gamla är sliten och dessutom är jag lite trött på den. För mig är det viktigt att hålla värmen så jag letar därför efter en som är i ett bra material, gärna med en hög andel ull i. Jag har även en dunjacka från Parajumpers som jag älskar, och den kommer hålla och vara fin i många år framöver. En fin kappa och en riktigt varm dunjacka tycker jag att alla ska ha i sin vintergarderob. Själv har jag dessutom en lite tunnare kappa som passar perfekt för dagarna med plusgrader eller när jag vill klä mig lite mer i lager på lager. En ullkappa tillsammans med en stickad tröja kan annars bli alldeles för varmt under de dagar med mildare väder.