Du vill starta ett onlineföretag. Möjligheterna att tjäna pengar online och bli ekonomiskt fri är stor om du arbetar på rätt sätt. För att lyckas är det smart att ha några tusenlappar som startkapital. Sälj guld och diamanter online och få pengarna på kontot inom 24 timmar.

Sälja guld och diamanter online

Genom att sälja guld och diamanter online kan du snabbt komma igång med din onlinebusiness och börja tjäna pengar på allvar. Nu tänker du kanske att du inte har guld och diamanter att sälja. Men det är troligtvis fel. I alla fall när det kommer till guld. Nästan alla har guldföremål i sitt hem. Det kan vara örhängen, manschettknappar eller rent av tänder med guldplomber. Du ska ju inte sälja mormors ring, men saker som inte betyder något för dig. Omvandla smyckena som bara ligger i en låda till reda pengar som du kan använda för att bygga upp din framtid. När du ska sälja guld och diamanter gör du det online. Gå bara in på Diamantbrevs hemsida och beställ ett försäkrat kuvert helt gratis. Som 10 000 kunder redan gjort, så du är trygg. När de sedan fått dina smycken och andra föremål får du pengarna utbetalda till dig inom fem minuter. Säkert, lätt och smidigt. Gå in på Diamantbrev för att sälja guld och diamanter och få startkapital till ditt företag.

Startkapital till din sajt

Visst kan du starta en blogg eller webbshop helt gratis, men den sajten kommer inte att bli lika professionell som en sajt som du har investerat några hundralappar i. Först och främst behöver du besluta vad du ska sälja och fokusera på. Sedan behöver du komma på ett bra namn och köpa hosting och domän. Ett tips är att inte vara för specifik med namnet. Låt oss säga att du planerar driva en blogg och webbshop där du säljer hundleksaker. Men du upptäcker att det är större efterfrågan på kattfiltar. Har du köpt en domän som heter hundleksaker.xx kan du inte vara lika flexibel som om du använder ett mer luddigt namn. I slutändan är domännamnet inte så viktigt.

Domän och hosting kostar ungefär 300 kronor om året. Ska du driva en webbshop behöver du någon slags e-commercelösning. Det finns gratisalternativ, men eftersom du har pengar på bankkontot är det smartare att prenumerera på en färdig lösning, som Shopify eller Wix. Så får du säkra betallösningar och en snygg sajt.

Blogga

Oavsett vilken slags business du ska starta ska du alltid ha en tillhörande blogg. Många framgångsrika youtubers har en blogg där de skriver ner vad de sagt i en video. Då kommer du nå många fler. Du kan tjäna mycket pengar genom att bara driva bloggar, alltså flera nischade bloggar. Men också genom att använda bloggen för att driva trafik till din webbshop. Genom att kombinera en webbshop med en blogg kommer du per automatik förbättra sajtens SEO. Med bra rubriker och genomtänkta artiklar kommer många att surfa in på bloggen och sedan vidare till din e-butik.